Fashion Accelerator
Gribskovvej 4
2100 Kbh Ø
T/ 3010 8080
E/ pk@vhhr.dk

#1

Fashion Accelerator er slut

Fashion Accelerator er efter 3½ år med heftig aktivitet afsluttet.

I alt deltog 36 modevirksomheder i en stribe workshops og seminarer, i et mentorforløb, og nogle virksomheder var med på en international fashion management uddannelse i Milano.

Ved siden af alt dette er der blevet udviklet et digitalt læringssystem - FAB - som i fremtiden vil være omdrejningspunktet omkring fashion management viden på danske design- og management skoler.

Nu er aktiviteterne indstillet og den eksterne evaluator har afleveret sin rapport.

I rapporten hedder det blandt andet:

Virksomhedslederne giver gennemgående udtryk for, at de er blevet bedre til at analysere eller forstå deres egen virksomhed og dermed til at sætte mere præcise mål og inddrage arbejdsmetoder til at realisere målene. De er kort og godt blevet bibragt et analyse- og strategisk beslutningsredskab. I et videre perspektiv tilkender flere, at de er blevet langt mere ambitiøse og er blevet bibragt en gejst, som har resulteret i, at det er acceptabelt at ”sætte overlæggeren højt”. Vanetænkning er således trængt i baggrunden til fordel for et serviceeftersyn af egen motivation og målsætninger og følgelig en analyse af, hvor virksomheden befinder sig organisatorisk og markedsmæssigt.

Se hele rapporten her

Vil du vide mere om fashion virksomhedernes vilkår, så kontakt Væksthus Hovedstadsregionen eller en af partnerne bag Fashion Accelerator.

Relateret info

#4

Mentor-ordningen

-et centralt omdrejnings-punkt

#5

Fashion Accelerator

- vender tilbage til Milano

#6

Fashion Accelerator

- i Milano