Fashion Accelerator
Gribskovvej 4
2100 Kbh Ø
T/ 3010 8080
E/ pk@vhhr.dk

 

Fashion Accelerator

Fashion Accelerator er et udviklingsprogram for danske modevirksomheder med vækstpotentiale. Der er tale om et intenst program, som løber over ca. et år, hvor resultatet er accelerering af virksomhedernes udviklingsproces. Under hele forløbet bliver virksomhedernes støttet af erfarne mentorer, proceskonsulenter og andre eksperter.

Fashion Accelerator er skræddersyet til modevirksomheder og har fokus på at klæde dem på til internationale markeder. Der er tale om en unik mulighed for ambitiøse ledere, som har ambitioner om at styrke deres virksomheder forretnings- og markedsmæssigt.

Programformen bygger på en kombination af individuelle mentorforløb og kollektive arrangementer med deltagelse af førende eksperter indenfor de vigtigste forretningsområder.

Programmet er gennemført to gange i årene 2009 – 2011 for i alt 37 virksomheder.

Fashion Accelerators elementer:

  • Mentorforløb omfattende 6 - 10 møder
  • 7-8 tematiserede seminarer med fokus på strategi, ledelse, salg, retail, branding, internationalisering og kapital. Seminarerne bliver typisk fulgt op af individuel sparring.
  • 2 netværksmøder, hvor deltagerne inspirerer hinanden
  • International camp i en uge på en af Europas førende skoler indenfor  fashion.

Fashion Accelerator er finansieret af EU's regionalfond, Region Midtjylland og Region Hovedstaden, den danske stat og de medvirkende modevirksomheder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relateret info

Læs også